Още една от нашите любими супички:
Искам да ви покажа и моята тераса с цветя и подправки.Подправките са още малки , но цветята цъфтят и са прекрасни.
и любимите ми мащерка и босилек!
копър, магданоз и люти чушки, които садя всяка година за съпруга ми
здравец и индрише, любими аромати
Продукти
за 6 порции
- 1 пилешко бутче от 2 части ( бедро и подбедрица)
- 1 глава стар лук
- 1-2 моркова
- 1 тиквичка
- 1 стръкче целина
- 2-3 картофа
- сол ( 1 с.л.), черен пипер, магданоз
Приготвяне
- бутчето се измива добре и се слага да ври в студена подсолена вода, около 2,5 л
- добавят се нарязаните на дребно лук и моркови и целината
- оставя се да ври на слаб огън 40 минути или докато месото започне да се отделя от кокала
- месото се изважда, обезкостява се и се нарязва на дребно
- прибавят се нарязаните на кубчета картофи, месото се връща в тенджерата и огъня се засилва
- след около 10 минути се добавя нарязаната на кубчета тиквичка
- вари се още 15 минути до опълното омекване на картофите
- наръсва се с черен пипер, а при сервирането и с магданоз
Искам да ви покажа и моята тераса с цветя и подправки.Подправките са още малки , но цветята цъфтят и са прекрасни.
и любимите ми мащерка и босилек!
копър, магданоз и люти чушки, които садя всяка година за съпруга ми
здравец и индрише, любими аромати
Чудна супичка, а цветята са разкошни!
ОтговорИзтриванеСонче, чудна супичка, особено за хладното време в момента. А такава паничка имам и аз;)))
ОтговорИзтриванеЦветята ти са разкошни, подправките също. Моите и толкова не са пораснали, сигурно защото ти си по на юг;)
Прекрасна вечер ти желая!
СОНЧЕ, супичката и на нас ни е любима .
ОтговорИзтриванеОбаче ми останаха очичките в цветята ти страшно хубави са.
Аз за съжаление на терасата не мога да си гледам цветя че е сянка ама на двора отзад съм сяла много и са същата красота.
Прегръдки!