Едно бързо, лесно пролетно ястие.
Приготвяне
Продукти
за 2 порции
Приготвяне
- Лукът се нарязва
- маслото се разтопява в тиган и лукът се пържи до омекване
- добавя се натрошеното сирене и се бърка докато започне да се топи
- прибавят се яйцата и се разбърква за още 2-3 минути
- наръсва се с черен пипер и джоджен
Соня, това е една от вкусните рецепти, която е идеална за приготовление след тежък ден или след дълга разходка, поздравления и хубав Гергьовден!
ОтговорИзтриванеВкусно и бързо:)
ОтговорИзтриванеЧестит празник, Соня!
ухааааа ....толкова е хубаво и апетитно....
ОтговорИзтриванеЧестит празник Сонче!Наздраве!
Соня, това ми е любимото ядене от дете, но не бъркани а оставам яйцата на очи и запъжка от червен пипер :)
ОтговорИзтриванеХубав празник!