Не бях правила тази баница от близо година! Но през последните седмици се изкачи до първо място в блога с над 15 000 прегледа и аз реших, че трябва да я "подновя"!
Не съм променила нищо в рецептата.
За тази тавичка 6 бр. кори,(получават се 12 пласта тънки кори), 50 г масло, 3 яйца, 500 мл прясно мляко, 2/3 ч.ч. захар, 2 ванилии.
Консумира се веднага, още мекичка и топла.
Видимо е че рецептата е уникална и за това има такъв интерес към нея.
ОтговорИзтриванеНевероятно изпълнение Сонче.
Прекрасен и неповторим ден!
Прегръдки!
Страхотна баница,Соня!С пожелание за слънчев и ползотворен ден! :)
ОтговорИзтриванеОлеее…каква вкусотия!Да имаше едно парченце сега пред мен:)
ОтговорИзтриванеБях гледала една рецепта за баница със сирене във вашия блог интересното беше,че се правеше с бакпулвер махналили сте я.....:)
ОтговорИзтриванеЗдравейте, благодаря за интереса, има я - Пухкава баница със сирене http://mysweethobby.blogspot.com/2011/12/blog-post_23.html
ИзтриванеЗдравейте! Разкошна рецепта! Днес я направих едно към едно с вашата и в момента похапвам. Скоро не съм яла толкова вкусен домашен сладкиш:) Поздрави!
ОтговорИзтриванеЗдравейте, сърдечно ви благодаря за доверието и за споделеното!Радвам се че ви е допаднала тази любима моя рецепта !Поздрави!
ОтговорИзтриванеЩе стане ли с по-дебелите кори- тип Одрински, които продават Диана
ОтговорИзтриванеЗдравейте, Диана мисля, че ще стане, но трябва дачсачдобре изпечени зада не стане после " тестиняво". По принцип аз правя тази баница с тънките кори. Поздрав и да ви е сладко, ще се радвам ако споделиш за резултата!
Изтриване