понеделник, 4 февруари 2013 г.

Сладка млечна баница - второ издание


Не бях правила тази баница от близо година! Но през последните седмици се изкачи до първо място в блога с над 15 000 прегледа и аз реших, че трябва да я "подновя"!


 Наистина е много лесна и бърза.Общото време за подготовка и печене е около 1 час.
Не съм променила нищо в рецептата.
За тази тавичка 6 бр. кори,(получават се 12 пласта тънки кори),  50 г масло, 3 яйца, 500 мл прясно мляко, 2/3 ч.ч. захар, 2 ванилии.
Консумира се веднага, още мекичка и топла.




9 коментара:

  1. Видимо е че рецептата е уникална и за това има такъв интерес към нея.
    Невероятно изпълнение Сонче.
    Прекрасен и неповторим ден!
    Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотна баница,Соня!С пожелание за слънчев и ползотворен ден! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Олеее…каква вкусотия!Да имаше едно парченце сега пред мен:)

    ОтговорИзтриване
  4. Бях гледала една рецепта за баница със сирене във вашия блог интересното беше,че се правеше с бакпулвер махналили сте я.....:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, благодаря за интереса, има я - Пухкава баница със сирене http://mysweethobby.blogspot.com/2011/12/blog-post_23.html

      Изтриване
  5. Здравейте! Разкошна рецепта! Днес я направих едно към едно с вашата и в момента похапвам. Скоро не съм яла толкова вкусен домашен сладкиш:) Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  6. Здравейте, сърдечно ви благодаря за доверието и за споделеното!Радвам се че ви е допаднала тази любима моя рецепта !Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  7. Ще стане ли с по-дебелите кори- тип Одрински, които продават Диана

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, Диана мисля, че ще стане, но трябва дачсачдобре изпечени зада не стане после " тестиняво". По принцип аз правя тази баница с тънките кори. Поздрав и да ви е сладко, ще се радвам ако споделиш за резултата!

      Изтриване

Благодаря ви за отделеното време! Вашите коментари са изключително важни за мен!
* Временно е активирана предварителната проверка на коментарите поради рязко увеличилия се СПАМ.