четвъртък, 19 септември 2019 г.

Печен заек в крок пот



Месото е сочно и ароматно, а приготвянето е супер лесно.Картофите са сварени отделно.

Продукти
за 6 порции
1 бр. заек - около 1.5 кг
50 г масло
50 мл ароматно бяло вино
смес за намазване
1 с.л горчица
1 с.л соев сос
1/2 ч.л мащерка(или друго по избор)
черен пипер
червен пипер
салвия
 Време за приготвяне: 4.5 ч.
- за подготовка - 10 мин.
 - за готвене -  4 часа


Калории 
Общо 3000 Ккал 
За една порция 500 Ккал 




Приготвяне 

Заекът се нарязва на 6 порции.
Приготвя се сместа за намазване и всяко парче месо се овалва в нея.
Порциите се подреждат в крок пота и върху всяка се поставя листче салвия и парченце от маслото.
Добавя се виното.
Готви се за 4 часа на силната степен.
Сервира се с отделения при готвенето сос и гарнитура по избор.

Ако рецептите ви допадат, можете да се следите всичко ново от блога във фейсбук, като харесате страничката на Моето сладко хоби.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря ви за отделеното време! Вашите коментари са изключително важни за мен!
* Временно е активирана предварителната проверка на коментарите поради рязко увеличилия се СПАМ.