вторник, 8 юли 2014 г.

Малки банички с кренвирш



Една семпла и много лесно осъществима идея за закуска или просто похапване по всяко време на деня.
Причината за този експеримент отново е моят внук, който ми гостува всяко лято.След мъфините с кренвирши дойде ред и на банички с любимия му колбас! Много ги хареса, ще се правят!

Продукти 
за 4 банички
2 бр. готови кори  Белла или други тънки
30 г масло
1 яйце
1 малък кренвирш
30 г сирене(кашкавал)

Приготвяне


  • Яйцето се разбива, прибавя се сиренето и нарязания на дребно кренвирш.
  • Корите се намазват с мазнина, разрязват се на две и се прегъват.Мажат се отново с маслото  и се поръсват с плънката.
  • Завиват се на рулце и се поставят в тавата, намаслена или застлана с хартия за печене.Отгоре се мажат с мазнината.Може да се поръсят със сусам.
  • Пекат се на 180 С за около 15-20 минути.

3 коментара:

Благодаря ви за отделеното време! Вашите коментари са изключително важни за мен!
* Временно е активирана предварителната проверка на коментарите поради рязко увеличилия се СПАМ.