tag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post5745674996123044125..comments2024-03-23T22:31:18.975+02:00Comments on Моето сладко хоби: Агнешко(пилешко) месо с ориз на фурнаСоня Шатева - Моето сладко хобиhttp://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-22920533171891775112015-05-26T06:32:26.728+03:002015-05-26T06:32:26.728+03:00Благодаря ви за доверието и за споделеното! Много ...Благодаря ви за доверието и за споделеното! Много се радвам, ако съм била полезна! Поздрав и да ви е сладко!Соня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-57954230378598328862015-05-25T22:32:25.658+03:002015-05-25T22:32:25.658+03:00Да напише нещо и един мъж: Ястието става много бър...Да напише нещо и един мъж: Ястието става много бързо и лесно аз използвах ярешко, ако ще използвате повече ориз, не забравяйте да спазите съотношението ориз - вода 1:3. Аз забравих и така ориза дръпна водата но остана леко хрупкав, сложих малко вода и отново във фурната. Стана супер! Ако готвите на дърва като мен направо запържете зеленчуците и ориза в тавата, по-малко за миене. Също така сложих чубрица, заедно с пресния джоджен стана истинско ухание.<br />Благодаря за рецептата и хубавото обяснение. <br />С уважение, <br />Димитър Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-15771492419960491272013-11-13T10:44:20.211+02:002013-11-13T10:44:20.211+02:00Благодаря че се отбихте и отделяте време за комент...Благодаря че се отбихте и отделяте време за коментар, Таня! Наистина има нужда от лесни и популярни рецепти, в това се убеждавам непрекъснато! Големият трафик в блога ми е точно към такива публикации. А подкрепата на такива като вас е безценна за мен! Поздрави и хубав ден ви желая!Соня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-88498136679838445542013-11-13T10:10:24.441+02:002013-11-13T10:10:24.441+02:00Има люде ,които са начинаещи и това ще им бъде люб...Има люде ,които са начинаещи и това ще им бъде любопитно ...а за някой е просто обогатяване на знанията. Никой не се е родил научен и цял живот се учи! Благодаря ви за чудесните рецепти! <br />Art Candy flosshttps://www.blogger.com/profile/01796543716731759082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-22607630807247287682012-05-02T19:54:30.462+03:002012-05-02T19:54:30.462+03:00Благодаря Ваня!За чушката , опитай непременно, тя ...Благодаря Ваня!За чушката , опитай непременно, тя придава специфичен аромат( сега видях , че не съм написала кога се слага, ще го оправя).Това го знам от един възрастен , много колоритен готвач от Рзлог, който имах в моя ресторант.От него съм научила много полезни неща и съм му благодарна.Соня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-53057397879568350742012-05-02T19:47:01.275+03:002012-05-02T19:47:01.275+03:00Любимо ми е всяко месце с ориз , а това в чинийкат...Любимо ми е всяко месце с ориз , а това в чинийката изглежда чудно вкусно ! И аз го правя като теб ,само не слагам чушка :),ще опитам и така ! <br />Ама блогът си е твой , може да публикуваш каквото си искаш , а на който не му е интересно да не чете :) ! Аз пък видя ли рецепта с ориз задължително я чета :)... ! Чао ,Сонче и хубава вечер !Ivana Krasteva-Pieroni https://www.blogger.com/profile/05930590972221449974noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-49819883823389420282012-05-02T18:32:57.163+03:002012-05-02T18:32:57.163+03:00сОНЧЕ, ТОЛКОВА Е АПЕТИТНО, че нямам думи:)
Хич не ...сОНЧЕ, ТОЛКОВА Е АПЕТИТНО, че нямам думи:)<br />Хич не му мисли, публикувай всичко, което се сетиш!<br />Хубава седмица!traianahttps://www.blogger.com/profile/16294276269219852824noreply@blogger.com