tag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post3048667271640607191..comments2024-03-23T22:31:18.975+02:00Comments on Моето сладко хоби: Много лесна и вкусна торта троен шоколадов мус - стъпка по стъпкаСоня Шатева - Моето сладко хобиhttp://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comBlogger53125tag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-15920305134939411882016-03-22T23:00:02.376+02:002016-03-22T23:00:02.376+02:00Здравейте, радвам се, че ви е харесала тортата! Ра...Здравейте, радвам се, че ви е харесала тортата! Разбира се, нямам против! Може да пуснете снимката и на фен страницата на Моето сладко хоби във Фейсбук https://www.facebook.com/moetosladkohobinew/. Поздрави!Соня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-51223365026524387492016-03-22T21:19:17.682+02:002016-03-22T21:19:17.682+02:00Здравейте!Направих тортата и всички много я хареса...Здравейте!Направих тортата и всички много я харесаха.Надявам се да нямате против да публикувам резултата в facebook и да публикувам линк на страницата ви за да видят хората рецептата.Благодаря :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-20391922848644671472016-03-20T00:51:51.853+02:002016-03-20T00:51:51.853+02:00Здравейте, използвайте цялото пакетче желатин. Оби...Здравейте, използвайте цялото пакетче желатин. Обикновено една опаковка е за 500 мл течност, независимо от грамажа на желиращата субстанция. Поздрав и да ви е сладко! Ще се радвам , ако споделите резултата.Соня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-13658533490421942842016-03-19T22:50:27.363+02:002016-03-19T22:50:27.363+02:00Здравейте!Тортата наистина е чудесна.Тези дни смят...Здравейте!Тортата наистина е чудесна.Тези дни смятам да я направя,но преди това бих искала едно уточнение за желатина който ползвате на д-р Йоткер.На пакетчето пише 10г,цялото ли да използвам или 7г както сте описали?Благодаря предварително!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-74789748654522846242016-02-29T18:40:05.792+02:002016-02-29T18:40:05.792+02:00Не знам какво е куахада, според някои сайтове е &q...Не знам какво е куахада, според някои сайтове е "извара на прах", която сигурно сгъстява. Благодаря за споделеното, поздрав!Соня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-40972996051279698442016-02-29T16:53:21.551+02:002016-02-29T16:53:21.551+02:00Оригиналната рецепта за тази торта е с куахада, а ...Оригиналната рецепта за тази торта е с куахада, а не с желатин.Не съм го срещала в БГ по магазините.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-58278412836858888732015-03-25T18:37:07.779+02:002015-03-25T18:37:07.779+02:00Здравейте Ели, благодаря ви за доверието и споделе...Здравейте Ели, благодаря ви за доверието и споделеното! Много се радвам, че тортата ви е харесала! Поздрав и да ви е сладко!Соня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-13407271291198358902015-03-25T16:26:53.113+02:002015-03-25T16:26:53.113+02:00Здравейте, направих тортата и се получи чудесно, ч...Здравейте, направих тортата и се получи чудесно, честно да си кажа не вярвах, че ще ми се получи, но наистина е лесна и ефектна!Благодаря за рецептата!:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13371706782290821647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-39659632641442576222014-12-21T21:11:00.521+02:002014-12-21T21:11:00.521+02:00Здравейте, Милена, извинявам се за закъснението , ...Здравейте, Милена, извинявам се за закъснението , но е момента съм извън страната и с голяма часова разлика! Дано да не е късно - за единия от шоколадите има снимка, купувам от Лидъл, може да ползвате всичко, което ви харесва, Милка или друг качествен .Прецеждането е заради желатина, понякога остават бучки неразтворен желатин.Поздрав и дано да съм била полезна! Хубави Празнични дни ви желая!Соня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-75422783606899401072014-12-21T17:27:41.515+02:002014-12-21T17:27:41.515+02:00Здравейте отново, също така искам да Ви попитам, з...Здравейте отново, също така искам да Ви попитам, задължително ли е мусовете да се прецеждат?<br />Поздрави/МиленаAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-47515146330911983662014-12-21T17:21:33.243+02:002014-12-21T17:21:33.243+02:00Здравейте, тази торта веднъж съм я опитвала в едно...Здравейте, тази торта веднъж съм я опитвала в едно заведение във Видин и много ми хареса. С удоволствие ще се опитам да я направя по вашата рецепта, но за да бъде минимален риска да не се получи и да е максимално като вашата ще се радвам да споделите и какви марки шоколад използвате и за 3те муса? Благодаря предварително!<br />Поздрави/МиленаAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-31113323657838519312014-10-16T18:48:32.476+03:002014-10-16T18:48:32.476+03:00Не можете да си представите колко ме радват вашите...Не можете да си представите колко ме радват вашите коментари , Илиана, Габриела! Доволна съм, че тортата ви е харесала и сте зарадвали и своите близки! Благодаря ви за споделеното! Поздрави и да ви е сладко!Соня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-37670796123712167882014-10-16T15:06:20.140+03:002014-10-16T15:06:20.140+03:00Тортата е божествена ! Всички много я харесаха !Тортата е божествена ! Всички много я харесаха !Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15213580605606661093noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-54729240857493792112014-10-16T15:05:29.344+03:002014-10-16T15:05:29.344+03:00Тортата е пожествена ! Всички много я харесаха !Тортата е пожествена ! Всички много я харесаха !Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15213580605606661093noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-794770931169907682014-07-25T15:43:18.699+03:002014-07-25T15:43:18.699+03:00Здравей Соня. само да вметна, че такова красиво и ...Здравей Соня. само да вметна, че такова красиво и вкусно изкушение се получи.....всички си облизаха пръстите. Благодаря за вкусното изкушение което си споделила!<br />Илианаhttps://www.blogger.com/profile/04295293300533031003noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-50434353520743536822014-07-16T10:54:23.068+03:002014-07-16T10:54:23.068+03:00Благодаря! Непременно ще споделя резултата!
Благодаря! Непременно ще споделя резултата!<br />Илианаhttps://www.blogger.com/profile/04295293300533031003noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-21466790108642088292014-07-15T17:48:32.528+03:002014-07-15T17:48:32.528+03:00Здравейте Илиана, добре дошла! В по-горния отговор...Здравейте Илиана, добре дошла! В по-горния отговор съм описала сметаната, която ползвам.Подчертала съм неподсладена за да се знае за количеството захар, което трябва да се използва.Може да използвате подсладена сладкарска сметана и да намалите захарта от рецептата.Прочетете коментарите и за маслеността на продуктите. Поздрав и ви желая успех! Ще се радвам да споделите отзиви от резултата!Соня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-9124829801136051322014-07-15T16:24:47.239+03:002014-07-15T16:24:47.239+03:00Извинявай за глупавият въпрос, но много ми допадна...Извинявай за глупавият въпрос, но много ми допадна тортата и съм решила да я направя, само че, нещо не разбрах за сметаната: Пише :600 мл течна сметана с животински произход (неподсладена) - това неподсладена означава ли, че е сметана за сладкиши (за торти) или е готварска сметана?<br /><br />Илианаhttps://www.blogger.com/profile/04295293300533031003noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-42924469032045373362014-04-15T19:36:22.327+03:002014-04-15T19:36:22.327+03:00Здравейте, ползвам сметана от Била и Лидъл.На опак...Здравейте, ползвам сметана от Била и Лидъл.На опаковките има нарисувана крава. в Била - Panna da cucina i Neouburger. В lidl -Pilos, за последната има спор дали е наистина животинска, но аз я харесвам,Ако ви се дават пари - Президент.Поздрави!Соня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-12622215753411731972014-04-15T19:24:02.782+03:002014-04-15T19:24:02.782+03:00Може ли да ми кажете марката на животинската смета...Може ли да ми кажете марката на животинската сметана :) Благодаря Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-33268210701603342682013-04-11T08:14:25.881+03:002013-04-11T08:14:25.881+03:00Здравейте, благодаря ви за доверието и за споделен...Здравейте, благодаря ви за доверието и за споделеното!Радвам, се че тортата ви е допаднала.Втвърдяването зависи :<br />1 от желатина - на опаковката пише за какво количество течност е.Аз ползвам Д-р Йоткер от 7 г<br />2 от маслеността на млечните продукти и шоколада, колкото повече, толкова по-добре - сметаната е поне 30 %, млякото е 3,6 %<br />3 пълното стягане се достига след поне 12 часа в хладилник<br />Дано да съм била полезна.Поздрав!Соня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-85280037594660505252013-04-11T02:22:32.517+03:002013-04-11T02:22:32.517+03:00Здравейте! Направих тортата днес, ползвах форма 26...Здравейте! Направих тортата днес, ползвах форма 26 см.Сложих по 7 грама желатин, но определено леко се тресе. Въпроса ми е кой желатин ползвате? Аз ползвах на Биосепт, който е по 10 грама.Имах и още едно затруднение - да я преместя от формата в тортена чиния.Иначе на вкус е невероятна и никак не е сложна. Може би трябва да увелича с по 1 грам желатина, как мислите? И още един въпрос, дали не може да се замени животинската сметана с растителна? Благодаря за рецептата.:) Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-56750412470689824632013-04-01T22:02:59.754+03:002013-04-01T22:02:59.754+03:0022 см, пише винаги точно под думата "продукти...22 см, пише винаги точно под думата "продукти"!Успех, ще чакам коментарите!Соня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-7182604006382433712013-04-01T22:00:59.594+03:002013-04-01T22:00:59.594+03:00С какъв диаметър е формата,която ползвате?С какъв диаметър е формата,която ползвате?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-37914727612238256672013-01-28T15:40:34.157+02:002013-01-28T15:40:34.157+02:00МВ - микровълнова печкаМВ - микровълнова печкаСоня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.com