tag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post159273416174912392..comments2024-03-23T22:31:18.975+02:00Comments on Моето сладко хоби: Пъстърва на фурна с лук и картофиСоня Шатева - Моето сладко хобиhttp://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-5870421195089191642017-03-27T13:09:05.852+03:002017-03-27T13:09:05.852+03:00200С200ССоня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-38994712752539580142017-03-27T12:10:31.137+03:002017-03-27T12:10:31.137+03:00на колко градуса трябва да е фурната за рибатана колко градуса трябва да е фурната за рибатаAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-72045539073592107072015-12-03T22:12:29.280+02:002015-12-03T22:12:29.280+02:00Благодаря ти , Габи, и за мен рибата е класика с к...Благодаря ти , Габи, и за мен рибата е класика с картофи!<br />Соня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-51098244702370805522015-03-15T10:34:54.038+02:002015-03-15T10:34:54.038+02:00Винаги съм харесвала пъртървата с картофи или пряс...Винаги съм харесвала пъртървата с картофи или прясно зеле. Според мен това е гарнитурата за тази чиста и вкусна балканска риба. Колкото по- изчистена откъм съставки е гарнитурата, толкова повече се подчертава вкуса на рибата.<br />Поздрави!gabrielatsulinhttps://www.blogger.com/profile/13740442802492146444noreply@blogger.com