събота, 5 май 2012 г.

Пресен лук с яйца и сирене

Едно бързо, лесно пролетно ястие.



Продукти
за 2 порции

  • 3 връзки пресен лук
  • 150 г сирене (извара)
  • 3 яйца
  • 2-3 с.л. масло
  • черен пипер, джоджен

  Приготвяне
  • Лукът се нарязва
  • маслото се разтопява в тиган и лукът се пържи до омекване
  • добавя се натрошеното сирене и се бърка докато започне да се топи
  • прибавят се яйцата и се разбърква за още 2-3 минути
  • наръсва се с черен пипер и джоджен

4 коментара:

  1. Соня, това е една от вкусните рецепти, която е идеална за приготовление след тежък ден или след дълга разходка, поздравления и хубав Гергьовден!

    ОтговорИзтриване
  2. Вкусно и бързо:)
    Честит празник, Соня!

    ОтговорИзтриване
  3. ухааааа ....толкова е хубаво и апетитно....
    Честит празник Сонче!Наздраве!

    ОтговорИзтриване
  4. Соня, това ми е любимото ядене от дете, но не бъркани а оставам яйцата на очи и запъжка от червен пипер :)
    Хубав празник!

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви за отделеното време! Вашите коментари са изключително важни за мен!
* Временно е активирана предварителната проверка на коментарите поради рязко увеличилия се СПАМ.