tag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.comments2024-01-29T15:04:58.784+02:00Моето сладко хобиСоня Шатева - Моето сладко хобиhttp://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comBlogger4466125tag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-18501959721385061112024-01-29T13:21:53.655+02:002024-01-29T13:21:53.655+02:00Ами то в синьото сирене е целият вкус на рецептата...Ами то в синьото сирене е целият вкус на рецептата!!<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-25906812304751352082024-01-25T19:13:23.189+02:002024-01-25T19:13:23.189+02:00Стана много вкусноСтана много вкусноAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-83413725855414078582024-01-02T11:47:00.266+02:002024-01-02T11:47:00.266+02:00Съвсем прясна рецепта. Точно това търсех. Шоколадо...Съвсем прясна рецепта. Точно това търсех. Шоколадово тирамису без желиране. Добре, че има такива хора да споделят. Благодаря от сърце и красива година.Violetehttps://www.blogger.com/profile/14144043907097448826noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-74150695821971649312023-10-27T01:12:57.027+03:002023-10-27T01:12:57.027+03:00Страшно се бях затъжила за свинско с кисело зеле; ...Страшно се бях затъжила за свинско с кисело зеле; днес сготвих, вдъхновена от тази великолепна рецепта. Спазих техниката, но си позволих малки промени. Вместо олио използвах гъша мас. Вместо дафинов лист сложих салвия, и добавих щипка канелена захар. Понеже тукашното кисело зеле не е толкова крехко и деликатно, долях съответно просеко и пилешки бульон вместо вода, настъргах две ябълки и варих час и половина, докато най накрая омекне. Понеже нямах бисерем ориз, а басмати, пекох само 20 минути. Получи се най-вкусното свинско с кисело зеле, което съм опитвала. P.K.noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-13860664689701862392023-09-20T15:25:47.478+03:002023-09-20T15:25:47.478+03:00Съотношението е добро. Днес се наложи няколко пъти...Съотношението е добро. Днес се наложи няколко пъти да наливам вода докато пасна съотношенията и после прочетох тази рецепта. 1:5 се получава добре. 100гр. качамак е една големичка порция според моите разбирания :) Много важно е водата да е посолена иначе избива някаква миризма на сладка царевица, която не се връзва със солено ястие. И сиренето като е добро, се получава много добре . Хем хапваш добре, хем не си изял кой знае какво (за дебелите като мен е добре дошло) . А доколкото знам, царевицата не се усвоява много добре от хората. Тъй че... идеално :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-78186381774484345912023-09-04T12:06:18.430+03:002023-09-04T12:06:18.430+03:00Хора, просто не слагайте вода
Хора, просто не слагайте вода<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-39541868695001365892023-07-25T09:16:41.226+03:002023-07-25T09:16:41.226+03:00Не ми потъмнява, не знам защо 😀Не ми потъмнява, не знам защо 😀Соня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-45204410274313477242023-07-24T12:37:03.038+03:002023-07-24T12:37:03.038+03:00За да не потъмнее сладкото от кайсии по време на в...За да не потъмнее сладкото от кайсии по време на варене съм чувала се слага малко сода.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-65499186814577663572023-07-16T20:12:26.712+03:002023-07-16T20:12:26.712+03:00Благодаря ви , радвам се да съм полезна!Благодаря ви , радвам се да съм полезна!Соня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-6014268730142107552023-07-16T18:15:11.240+03:002023-07-16T18:15:11.240+03:00От вашия пост научих за този царевичен грис за кач...От вашия пост научих за този царевичен грис за качамак и оттогава ви благославям! Качамакът става прекрасен и наистина се приготвя много бързо и лесно.<br />Носталгиците да си купят воденични камъни, да си посеят царевица и т.н. и да си ядат автентичен качамак…<br />аз ще се задоволя с Вашата рецепта😄<br /><br />Sent from my iPhoneAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-42621833339439419262023-04-04T23:29:19.227+03:002023-04-04T23:29:19.227+03:00Здравейте, тиквичките стават страхотни, дълги годи...Здравейте, тиквичките стават страхотни, дълги години ги правих така, но от няколко години малко промених рецептата и също много се харесват. Предлагам ви и моя вариант.<br />3-4 тиквички, 1/2 с.л бяло брашно, 1/2 с.л царевично брашно, малко со, 1 ч.л сушена левурда, 2-3 с.л олио.<br />Тиквичките нарязван на шайби (ако са домашни не ги беля). В плик слагам брашната, солта и левурдата, добавям тиквичките и разклаштам много добре да се овалят всичките. Подреждам в тавичка, върху хартия за печене, намазана с малко олио. Отгоре поръсвам пак с малко олио и пека на около 250 градуса.<br />Сервирам с млечен сок, който приготвям от кисело мляко, заквасена сметана, стърган или сух чесън и самардала.<br />Да ви е сладко!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-35095200148813708212023-03-12T22:42:47.544+02:002023-03-12T22:42:47.544+02:00Danke für Ihre Beiträge. Sie haben einen sehr inte...Danke für Ihre Beiträge. Sie haben einen sehr interessanten und hilfreichen Blog. Hör nicht auf! ❤️️✌️ Double Tigershttps://stargambling.net/games/slot-machines/double-tigers.htmlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-60658806645763109352023-02-23T02:17:33.263+02:002023-02-23T02:17:33.263+02:00Страхотни!Страхотни!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-77465405299657920532023-02-10T22:04:47.687+02:002023-02-10T22:04:47.687+02:00Благодаря ви за доверието и споделеното! Сладко да...Благодаря ви за доверието и споделеното! Сладко да ви е!Соня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-40364746833973498382023-02-10T20:17:51.232+02:002023-02-10T20:17:51.232+02:00Много благодаря за споделената рецепта! И моите мъ...Много благодаря за споделената рецепта! И моите мъници ги одобриха, което е мнооого трудно в последно време. Все нещо не им допада и налитат само на купешко. Обаче с тези ги спечелих, че даже и сами си ги искат вече. Още веднъж - адмирации!Epcurhttps://bg.epcur.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-87741574307294003402023-02-09T17:45:42.357+02:002023-02-09T17:45:42.357+02:00It's really yummy!It's really yummy!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-84910800620534180942023-01-10T16:17:27.572+02:002023-01-10T16:17:27.572+02:00Сега готвя това вкусно ястие и то по твоята рецепт...Сега готвя това вкусно ястие и то по твоята рецепта надявам се че ще е вкусно Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-50633926124611236642022-12-13T14:04:12.720+02:002022-12-13T14:04:12.720+02:00Тортата много ми хареса, както визуално така и на ...Тортата много ми хареса, както визуално така и на вкус. Чудесна торта за посрещане на празници ,а също и за похапване ежедневно!Лиляна Димоваnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-49403180681930221602022-09-07T18:40:19.553+03:002022-09-07T18:40:19.553+03:00Слага се в пълнежа накрая. Ще поправя! Благодаря!Слага се в пълнежа накрая. Ще поправя! Благодаря!Соня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-26330867777890876032022-09-07T15:55:29.295+03:002022-09-07T15:55:29.295+03:00а кога се слага печеният пипер
а кога се слага печеният пипер<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-58153154462121031072022-09-07T13:45:26.787+03:002022-09-07T13:45:26.787+03:00Много ,много вкусноМного ,много вкусноAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-10174588404548408302022-07-10T23:03:54.075+03:002022-07-10T23:03:54.075+03:00Изпробвано и одобрено от всички в семейството. Бла...Изпробвано и одобрено от всички в семейството. Благодаря за рецептата! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-47126409392003650672022-06-21T14:17:01.260+03:002022-06-21T14:17:01.260+03:00Чудесна рецепта. Много вкусно стана!Чудесна рецепта. Много вкусно стана!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-37046069910657335282022-06-07T18:57:33.354+03:002022-06-07T18:57:33.354+03:00Сладководни стана страхотно! Благодаря за рецептат...Сладководни стана страхотно! Благодаря за рецептата :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-37333240964844496972021-11-19T09:16:19.871+02:002021-11-19T09:16:19.871+02:00Е и на моите родители беше с царевично брашно и пр...Е и на моите родители беше с царевично брашно и пръжки, и сирене и беше много вкусно! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16027094263784846092noreply@blogger.com