tag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post6946384064169456493..comments2024-03-23T22:31:18.975+02:00Comments on Моето сладко хоби: Свинско месо с кисело зеле и ориз на фурнаСоня Шатева - Моето сладко хобиhttp://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-74150695821971649312023-10-27T01:12:57.027+03:002023-10-27T01:12:57.027+03:00Страшно се бях затъжила за свинско с кисело зеле; ...Страшно се бях затъжила за свинско с кисело зеле; днес сготвих, вдъхновена от тази великолепна рецепта. Спазих техниката, но си позволих малки промени. Вместо олио използвах гъша мас. Вместо дафинов лист сложих салвия, и добавих щипка канелена захар. Понеже тукашното кисело зеле не е толкова крехко и деликатно, долях съответно просеко и пилешки бульон вместо вода, настъргах две ябълки и варих час и половина, докато най накрая омекне. Понеже нямах бисерем ориз, а басмати, пекох само 20 минути. Получи се най-вкусното свинско с кисело зеле, което съм опитвала. P.K.noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-84910800620534180942023-01-10T16:17:27.572+02:002023-01-10T16:17:27.572+02:00Сега готвя това вкусно ястие и то по твоята рецепт...Сега готвя това вкусно ястие и то по твоята рецепта надявам се че ще е вкусно Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-83971794244014187002018-11-18T19:42:52.216+02:002018-11-18T19:42:52.216+02:00предполагам, че Анонимен, има предвид месото от ко...предполагам, че Анонимен, има предвид месото от което се прави бекон, купува се сурово, реже се, запържва се хубаво, да се разтопи цялата му мазнина, слага зелето без да добавя олио (даже има риск да е прекалено мазно за някой хора), по някое време слага подправки стандартни за свинско и вари на бавен огън 2 часа. във фурната е по-лесно защото няма риск да загори.<br />свинското така и така си има и много мазни разновидности и може да се готви без добавяне на друга мазнина.swenstylehttps://www.blogger.com/profile/15491691943179245022noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-18980119581188638222016-01-09T08:19:13.415+02:002016-01-09T08:19:13.415+02:00Здравейте, Анонимен! Ще се радвам , ако споделите ...Здравейте, Анонимен! Ще се радвам , ако споделите как приготвяте вие това ястие! Ще бъдре полезно и за другите читатели на блога, Поздрав!Соня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-36494169272442511372016-01-09T06:13:30.832+02:002016-01-09T06:13:30.832+02:00
ТОВА МОЖЕ ДА СЕ ПРИГОТВИ И БЕЗ ОРИЗ В ОБИКНОВЕНН...<br /> ТОВА МОЖЕ ДА СЕ ПРИГОТВИ И БЕЗ ОРИЗ В ОБИКНОВЕННА ТЕНЖЕРА,БЕЗ ДА СЕ ПЕЧЕ НА ФУРНА , САМО ЧЕ АЗ ГО ГОТВЯ С СВИНСКА ОСМЯНКА . ЯСТИЕТО СТАВА СТРАХОТНО НО СЕ ИСКА ГОЛЯМ МАЙСТОРЛЪК ЗА ПРИГОТВЕНЕТО МУ . <br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-41570932599530368772015-01-18T22:40:08.050+02:002015-01-18T22:40:08.050+02:00И в гювеч приготвено е чудно! Типично за зимата яс...И в гювеч приготвено е чудно! Типично за зимата ястие.<br />Поздрави!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-63340165259000141102015-01-16T18:11:37.175+02:002015-01-16T18:11:37.175+02:00Много обичам! Чудесно зимно ястие. :)
Поздрави, Со...Много обичам! Чудесно зимно ястие. :)<br />Поздрави, Сонче!Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-8859802144707137522015-01-16T17:48:13.700+02:002015-01-16T17:48:13.700+02:00Класика си е това, Сонче! Често готвя у дома и пак...Класика си е това, Сонче! Често готвя у дома и пак умирам от глад като поглеждам снимките ти! Толкова го обичам! Рецептата е супер, лесна и много точна! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.com