tag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post6917918028392507045..comments2024-03-23T22:31:18.975+02:00Comments on Моето сладко хоби: Лазаня с кайма - стъпка по стъпкаСоня Шатева - Моето сладко хобиhttp://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comBlogger44125tag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-45542118215384373112017-06-12T21:08:16.546+03:002017-06-12T21:08:16.546+03:00И аз ви благодар, Венета, за доверието и за сподел...И аз ви благодар, Венета, за доверието и за споделеното! Поздрави и да ви е сладко!Соня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-46943509592517578052017-06-12T19:16:43.425+03:002017-06-12T19:16:43.425+03:00Страхотна лазаня се получи. Благодаря за хубавата ...Страхотна лазаня се получи. Благодаря за хубавата рецепта и обясненията стъпка по стъпка. Съпругът и синът ми (16м) хапнаха с голямо удоволствие :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15944055587648542333noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-15662120115700120372016-10-19T16:25:11.125+03:002016-10-19T16:25:11.125+03:00Много ви благодаря Соня, стана срахотно....Много ви благодаря Соня, стана срахотно....Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04928663400743563943noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-24101083609324560562016-07-03T19:46:27.560+03:002016-07-03T19:46:27.560+03:00И аз ви благодаря за доверието и споделеното! Мног...И аз ви благодаря за доверието и споделеното! Много се радвам, когато някой е останал доволен от рецептата ! Поздрави и да ви е сладко!Соня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-59052824488746642082016-07-03T19:23:45.699+03:002016-07-03T19:23:45.699+03:00Благодаря за рецептата!Получи се много вкусна лаза...Благодаря за рецептата!Получи се много вкусна лазаня, като се има предвид, че правя за първи път.Спазих рецептата с едно малко изключение, тъй като нямах извара замених я с моцарела и чедар по равни части.Признавам, че бях доста резервирана, тъй като на пакета на корите пишеше "без варене" и се чудех как това твърдо нещо ще стане сочно и меко само докато се пече, но задушено с алуминиево фолио наистина се получи.Резултата беше невероятно вкусна и много лесна за приготвяне лазаня, за кето отново БЛАГОДАРЯ !!!<br /><br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-90012434685602115622016-03-03T19:47:07.290+02:002016-03-03T19:47:07.290+02:00Чудесна рецепта! Облизахме си пръстите! :)Чудесна рецепта! Облизахме си пръстите! :)paulahttps://www.blogger.com/profile/04454769548083000643noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-25420982672675149132015-10-02T18:23:45.059+03:002015-10-02T18:23:45.059+03:00мИРА за листите без варене , как бихте ги постав...мИРА за листите без варене , как бихте ги поставяли? направо сухи? , или заварени?Благодаря!<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08949993652725174380noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-73142896986551792172015-08-28T11:28:14.069+03:002015-08-28T11:28:14.069+03:00За първи път приготвям лазаня и.. се получи. :D
Мн...За първи път приготвям лазаня и.. се получи. :D<br />Много вкусна рецепта и много добре обяснени стъпки. <br />След няколко седмици реших да опитам с друг вид сос, вместо с доматен, но не стана толкова вкусно.<br />Благодаря и успехи!NobleBrightShttps://www.blogger.com/profile/11964455403835664559noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-70691836307184474292015-05-02T11:50:13.578+03:002015-05-02T11:50:13.578+03:00за по-мързеливите или нямащи време домакини: Моя п...за по-мързеливите или нямащи време домакини: Моя позната ме научи на следното : вместо да приготвям сос бешамел в запържената кайма се слага течна сметана....около 500 мл. и 1 пак. от подправките за лазяня на Маги или Кнор.После се реди кора и се залива със соса.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-78950504992676366412015-03-12T12:12:22.311+02:002015-03-12T12:12:22.311+02:00здравейте, не разбрах точно въпроса ви? При запича...здравейте, не разбрах точно въпроса ви? При запичане на брашното, то се поставя в сух тиган и леко се разбърква, няма как да стане на топчета.Ако имате предвид запържване на брашното, в рецептата съм описала, загрява се мазнината, добавя се брашното и се бърка.Лъжиците брашно не са с куп.Когато брашното е повече или мазнината по-малко е възможно да се получат бучки, но след това , когато се добави течността(студена), те се разтварят с бъркане.Благодаря ви за споделеното , поздрав и да ви е сладко!Соня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-36048080028325882912015-03-11T21:48:37.934+02:002015-03-11T21:48:37.934+02:00Здравейте, имам един въпрос. Как точно се запича б...Здравейте, имам един въпрос. Как точно се запича брашно? Срещала съм го и в друга ваши рецепти, искам да направя тази лазаня, но когато съм запичала брашно то става на топчета, въпреки усиленото бъркане.. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-6999072619520399732014-12-09T17:35:10.089+02:002014-12-09T17:35:10.089+02:00Nemislq she e lesno,ako ne q napravish kakto trqbv...Nemislq she e lesno,ako ne q napravish kakto trqbva sedi kato podmetka i nestava puhkava.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-44916786808108032192014-08-21T23:26:25.669+03:002014-08-21T23:26:25.669+03:00Страхотна е !!!Страхотна е !!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17790100602385969136noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-7944495415577035522014-08-21T23:25:56.834+03:002014-08-21T23:25:56.834+03:00Страхотна е !!!Страхотна е !!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17790100602385969136noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-3680786354234827292014-04-05T21:44:18.542+03:002014-04-05T21:44:18.542+03:00Хубава рецепта, класическа. Вместо извара слагам м...Хубава рецепта, класическа. Вместо извара слагам моцарела. Tarnahttps://www.blogger.com/profile/06381704338969737608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-30166790691860611522014-04-04T12:08:02.463+03:002014-04-04T12:08:02.463+03:00Здравейте, Галя! Добре дошла в моето слАдко хоби! ...Здравейте, Галя! Добре дошла в моето слАдко хоби! Както е написано, най-отдолу са сосовете. Успех и да ви е сладко! Поздрави!Соня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-52341726658248779672014-04-04T11:47:27.664+03:002014-04-04T11:47:27.664+03:00Най-отдолу в тавата първо кори ли се слагат или от...Най-отдолу в тавата първо кори ли се слагат или от соса?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16612617917352383122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-14561057110886832362014-03-31T14:55:44.099+03:002014-03-31T14:55:44.099+03:00Благодаря Ви за отговора!Мисля да пробвам с кашкав...Благодаря Ви за отговора!Мисля да пробвам с кашкавал!От всички рецепти,които разглеждах за лазаня,Вашата ми хареса най-много!!Благодаря и хубав ден!! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-83279242333724876832014-03-30T19:03:24.040+03:002014-03-30T19:03:24.040+03:00Здравейте, добре дошли в Моето сладко хоби! Разбир...Здравейте, добре дошли в Моето сладко хоби! Разбира се, че може, даже оригинално не е с извара, но аз съм побългарила, можете да използвате каквото искате сирене или въобще без него! Поздрави и да ви е сладко!Соня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-68964341122551353762014-03-30T19:01:42.416+03:002014-03-30T19:01:42.416+03:00Сърдечни благодарности за споделеното! Поздрави!
Сърдечни благодарности за споделеното! Поздрави!<br />Соня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-10151785914279009352014-03-30T18:17:42.531+03:002014-03-30T18:17:42.531+03:00Здравейте!Може ли между корите да се слага само Бе...Здравейте!Може ли между корите да се слага само Бешамел и кайма,без извара,или ако не-с какво може да се замени изварата?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-85278863342548362032013-08-24T11:48:36.546+03:002013-08-24T11:48:36.546+03:00Многоуважаема Соня, благодаря! Полу4и се.Многоуважаема Соня, благодаря! Полу4и се.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-3630538112458804902013-05-24T10:23:23.407+03:002013-05-24T10:23:23.407+03:00Благодаря ви, тези коментари ме радват и са много ...Благодаря ви, тези коментари ме радват и са много важни за мен!Виното е по желание , но все пак е важно за вкуса, може да намалите количеството.Вместо извара може да се използва друг вид сирене - рикота например.Вижте и рецептите за канелони в блога, те са подобни!Поздрави и още веднъж благодаря за споделеното1Соня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-21286549175610673232013-05-23T23:48:46.443+03:002013-05-23T23:48:46.443+03:00Аз пробвах с червено вино, но стана една идея по- ...Аз пробвах с червено вино, но стана една идея по- тежка от моя вкус. Ще пробвам с бяло вино или без вино. Но за сметка на това на мъжете в нас им се услади много :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-45583496616523717162013-05-23T23:46:26.658+03:002013-05-23T23:46:26.658+03:00Страхотно и подробно описание като за начинаеща в ...Страхотно и подробно описание като за начинаеща в кухнята. Приготвих лазанята лесно и бързо благодарение на подробно описаните стъпки.Превъзходна се получи и в къщи изчезна за секунди :)Поздрави и благодаря за старанието, което полагате!Anonymousnoreply@blogger.com