tag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post5993400087126955391..comments2024-03-23T22:31:18.975+02:00Comments on Моето сладко хоби: Най-лесният и вкусен гювечСоня Шатева - Моето сладко хобиhttp://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comBlogger25125tag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-4964129320606853642021-02-11T14:50:01.307+02:002021-02-11T14:50:01.307+02:00Те не са прости , а ЛЕСНИ !!!Те не са прости , а ЛЕСНИ !!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14444199128817647030noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-47993204887994418342020-05-15T13:47:14.464+03:002020-05-15T13:47:14.464+03:00Ако е в йенска тенджера или гърне не трябва да се ...Ако е в йенска тенджера или гърне не трябва да се загрява предварително. Слагате в студена фурна, включвате на силна степен и като почне да завира, намалявате. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00893765291254888748noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-84240275388837327602020-01-29T09:12:01.334+02:002020-01-29T09:12:01.334+02:00Благодаря за рецептата. Дано вкъщи всички да остан...Благодаря за рецептата. Дано вкъщи всички да останат доволни, най-вече съпругата ми. Поздрави и успех на всички експериментатори.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02120325764441152079noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-49290198176643394482018-09-15T22:29:53.102+03:002018-09-15T22:29:53.102+03:00Здравейте, Ралица и добре дошли в моето сладко хоб...Здравейте, Ралица и добре дошли в моето сладко хоби! Благодаря ви за въпроса.Да, фурната се загрява предварително.<br />Поздрави и да ви е сладко!Соня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-15418948664904075022018-09-15T21:50:28.043+03:002018-09-15T21:50:28.043+03:00Здравейте, Соня.
Много благодаря за хубавата, лес...Здравейте, Соня. <br />Много благодаря за хубавата, лесна рецепта. <br />Начинаеща съм и не ми стана ясно - фурната предварително ли се загрява на 140 градуса, или гювечът се слага вътре и тогава се включва на 140?<br />Благодаря. Ралицаnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-70516268687381774792017-09-13T20:15:58.746+03:002017-09-13T20:15:58.746+03:00Благодаря ви, радвам се, че ви е харесало! Поздрав...Благодаря ви, радвам се, че ви е харесало! Поздрави и да ви е сладко!Соня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-66454588450649189422017-09-13T19:31:17.884+03:002017-09-13T19:31:17.884+03:00Супер е рецептата, изпробвана :). Аз в допълнение ...Супер е рецептата, изпробвана :). Аз в допълнение към посочените продукти добавям патладжан и тиквичка, а по отношение на подправките чубрица и магданоз. Също слагам малко олио на дъното и на последния слой зеленчуци.ca4erhttps://www.blogger.com/profile/02142925033756676080noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-62847721386580345112017-09-13T19:28:02.748+03:002017-09-13T19:28:02.748+03:00Рецептата е супер, изпробвана :). Аз лично добавям...Рецептата е супер, изпробвана :). Аз лично добавям тиквичка, падладжан и малко олио, а като подправки чубрица и магданоз.ca4erhttps://www.blogger.com/profile/02142925033756676080noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-42639355101624134502017-04-05T19:08:50.001+03:002017-04-05T19:08:50.001+03:00Уникален и без месо ,но слагам малко олио.На разде...Уникален и без месо ,но слагам малко олио.На разделно сме 🍽Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07688984648233861314noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-61007690877389542092016-02-21T12:38:43.478+02:002016-02-21T12:38:43.478+02:00Здравейте, обожавам простите манджи.Ще направя Ваш...Здравейте, обожавам простите манджи.Ще направя Вашата, много ми харесва!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09117308324320562060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-77280475193117698502016-02-21T12:36:51.604+02:002016-02-21T12:36:51.604+02:00Здравейте, обожавам простите манджи.Ще направя Ваш...Здравейте, обожавам простите манджи.Ще направя Вашата- много ми харесва!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09117308324320562060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-57387715366231427722014-09-13T16:31:47.852+03:002014-09-13T16:31:47.852+03:00Здравейте, Ванина! Изрично съм упоменала, че няма ...Здравейте, Ванина! Изрично съм упоменала, че няма нужда от допълнителна течност. Поздрави!Соня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-38311961875978054962014-09-13T14:29:20.747+03:002014-09-13T14:29:20.747+03:00А водичка не се ли слага?А водичка не се ли слага?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10555137382726287722noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-56868412179820629902013-10-25T11:49:47.742+03:002013-10-25T11:49:47.742+03:00"не става на 140 градуса" - Най-вероят..."не става на 140 градуса" - Най-вероятно градуировката за температурата на Вашата фурна да не е верна, а само маркирана като за украса. За голяма част от по-евтините фурни, градуировките са формални.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-13701224244083462792013-09-11T18:04:24.852+03:002013-09-11T18:04:24.852+03:00не става на 140 градуса. Сега съм на третия час и ...не става на 140 градуса. Сега съм на третия час и изобщо не е чуло че трябва да се готвиAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-47891359267628885292013-08-03T11:56:12.454+03:002013-08-03T11:56:12.454+03:00Начинаещ готвач съм и такъв ще си остана, но с так...Начинаещ готвач съм и такъв ще си остана, но с такъв инструктор ми е лесно. Благодаря за хубавата рецепта!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-58651249071887799242013-07-15T19:13:30.023+03:002013-07-15T19:13:30.023+03:00няма мазнина, но ако обичате по-мазно , може да до...няма мазнина, но ако обичате по-мазно , може да добавите!Поздрав!Соня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-33864756183382520952013-07-15T17:52:40.321+03:002013-07-15T17:52:40.321+03:00а мазнина има ли?а мазнина има ли?радиnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-23303103397982339972013-03-17T16:43:14.668+02:002013-03-17T16:43:14.668+02:00Много се радвам, че ви е харесала рецепатата, Ани!...Много се радвам, че ви е харесала рецепатата, Ани!Наистина не е необходимо да се добавя мазнина, но все пак е въпрос на вкус!Поздрави!Соня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-64416465689032653632013-03-17T15:36:33.022+02:002013-03-17T15:36:33.022+02:00Гювечът се получи чудесен и за кратко време изчезн...Гювечът се получи чудесен и за кратко време изчезна от чиниите! И аз нямах всички продукти, затова импровизирах до известна степен.<br />Фурната ми е 2000 Вт, с вентилатор, бяха достатъчни 2 часа на 125 градуса.ani_hrihttps://www.blogger.com/profile/07717931563617314820noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-57408711205851478652013-03-17T15:32:48.566+02:002013-03-17T15:32:48.566+02:00Този коментар бе премахнат от автора.ani_hrihttps://www.blogger.com/profile/07717931563617314820noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-4463310296863486772012-01-13T21:14:49.472+02:002012-01-13T21:14:49.472+02:00Много ме радваш Злати!Удовлетворена съм че съм бил...Много ме радваш Злати!Удовлетворена съм че съм била малко поне полезна!Разбира се , че може да се добавят други зеленчуци, още по-добре, радвам се , че и семейството ти са били доволни!Поздрави на цялото ти семейство и приятен уикенд!Може да се видим на алеята!Соня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-74736354714327068602012-01-13T20:47:52.906+02:002012-01-13T20:47:52.906+02:00Соня, днес го приготвих,но защото нямах гъби сложи...Соня, днес го приготвих,но защото нямах гъби сложих замразени тиквички и царевица,а останалите съставки удвоих,след което отидох на работа.След 3 часа ,на обяд всички бяха очаровани от вкусотията,която им поднесох.<br />Благодаря за интересните рецепти,имаш сериозен последовател в мое лице !Златкаhttps://www.blogger.com/profile/04547455453960165796noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-19921165247736724402012-01-13T16:45:54.143+02:002012-01-13T16:45:54.143+02:00Благодаря ти Габи, оценката ти ме стимулира!Продъл...Благодаря ти Габи, оценката ти ме стимулира!Продължавам да публикувам ''по-прости манджи'':).Поздрави и приятен уикенд!Соня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-25924410764075364172012-01-13T11:15:18.341+02:002012-01-13T11:15:18.341+02:00Вкъщи също сме големи почитатели на гювеча :) Стра...Вкъщи също сме големи почитатели на гювеча :) Страхотно си го приготвила - направо усетих, че е време за обяд :)Поздрави!Габиhttps://www.blogger.com/profile/08140687375153570525noreply@blogger.com