tag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post531834356223806489..comments2024-03-23T22:31:18.975+02:00Comments on Моето сладко хоби: Медена торта в лесен вариантСоня Шатева - Моето сладко хобиhttp://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-77587138229014146292015-01-17T00:20:27.091+02:002015-01-17T00:20:27.091+02:00Благодаря ви за редакторския коментар :) ! Видях, ...Благодаря ви за редакторския коментар :) ! Видях, че в тази рецепта има и млеко и мляко! Поздрав!Соня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-82413228833883335262015-01-16T21:01:46.551+02:002015-01-16T21:01:46.551+02:00Пише се млЯко, не млЕко :) пише го в"за блата...Пише се млЯко, не млЕко :) пише го в"за блата - тава 26см"Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-44235027350827639172013-02-17T19:39:38.195+02:002013-02-17T19:39:38.195+02:00Благодаря, и на вас приятна вечер !
Юлия Кожухаров...Благодаря, и на вас приятна вечер !<br />Юлия КожухароваAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-85855851710050954522013-02-17T18:40:07.764+02:002013-02-17T18:40:07.764+02:00Безкрайно ме зарадва, Юлия! Благодаря за довериет...Безкрайно ме зарадва, Юлия! Благодаря за доверието и хубаите отзиви! Поздрави на цялото семейство и нхубава неделна вечер!Соня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-8756953767948968252013-02-17T18:34:01.508+02:002013-02-17T18:34:01.508+02:00Здравей Соня!
Вчера успях да направя " Медена...Здравей Соня!<br />Вчера успях да направя " Медената торта в лесен вариант", получи се много добре.Изпекох блата наведнъж, наистина е много мек и пухкав, не се наложи да го сиропирам. Крема стана също много хубав.Дъщеря ми и мъжа ми я опитаха още вчера , след 2-3 часа и казаха, че е супер! Аз се въздържах и я опитах днес,много съм доволна, наистина е вкусна , лека! Благодаря ти за съветите!Поздрави! Юлия КожухароваAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-19584918942093565522013-02-12T09:47:12.733+02:002013-02-12T09:47:12.733+02:00Соня, много ти благодаря за отговора и съветите.До...Соня, много ти благодаря за отговора и съветите.Доверявам се на теб и затова те попитах.Ще направя това,което ми казваш. Непременно ще ти се обадя за резултата! Благодаря ти!<br />Поздрави от мен Юлия КожухароваAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-91364959478125648912013-02-11T23:36:59.173+02:002013-02-11T23:36:59.173+02:00Здравей, Юлия! Благодаря ти, че се доверяваш отнов...Здравей, Юлия! Благодаря ти, че се доверяваш отново на моя рецепта!Торатата е много лесна и бърза.Трябва само да внимаваш с печенето за да може след това да се разреже блата.Ако се чувсваш несигурна, изпечи тестото на 2 пъти за 2 блата.<br />С крема може да се експериментира.С квасена сметана, цедено мляко и филаделфия ще бъде добре, даже и без желатин.Но ако искаш може да сложиш един за да е по-стегнат и на по-дебел пласт кремът. Не е необходимо сиропиране защото сметаната и млякото напояват блата, а също и плодовете.Но ако обичате по-меки блатове може много леко да се сиропира.<br />За френската торта - може би проблемът е в печенето на блатовете - само 3 минути, да не стават твърди.Желая ти успех, ще се радвам ако споделиш за резултата!Поздрави!<br />Ако имаш още въпроси, пиши!Соня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-66341438221909112212013-02-11T23:14:55.878+02:002013-02-11T23:14:55.878+02:00Отново,здравей Соня!
Решила съм да направя тази то...Отново,здравей Соня!<br />Решила съм да направя тази торта -медената в лесния вариант,но ще ти кажа какво ме смущава-тъй като има мед в рецептата,а блатовете не се сиропират,не стават ли твърди,като медените сладки и да омекне след 4-5 дни?Няколко пъти направих френска селска торта,не ми се получи , но там блатовете са твърди и много тънки, не омекнаха.Сега като видях твоята рецепта,реших да опитам лесния вариант-Ще те помоля за отговор.За крема съм купила заквасена сметана, изцедено кисело мляко и Филаделфия.Ще я направя, след като получа отговор от теб.Тази торта е любима на дъщеря ми и зет ми! Много я харесват!Благодаря ти предварително! Поздрави!<br />Юлия КожухароваAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-51359527941016149252011-12-10T20:23:19.173+02:002011-12-10T20:23:19.173+02:00Злати, благодаря за хубавите думи!Радвам се , че т...Злати, благодаря за хубавите думи!Радвам се , че ти харесва.Това е вдъхновяващо!Ако искаш можеш да ми изпратиш снимка на адреса от профила ми, ще ми бъде интересно, а може да я добавим към публикацията!<br />Приятна вечер на теб и твоето семейство!Соня Шатева - Моето сладко хобиhttps://www.blogger.com/profile/10196197107350975330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1292676655046304261.post-64978165048485382342011-12-10T18:19:47.477+02:002011-12-10T18:19:47.477+02:00Много хубава и лесна рецепта,а крема прилича на чи...Много хубава и лесна рецепта,а крема прилича на чийзкеик.Всички в къщи я харесаха много,а а придвидливо я снимах за да ти покажа моя вариант.Много харесвам блога ти и редовно го посещавам.Правих и др.рецепти,но не се сетих да ги снимам.Продължавай да експериментираш и споделяш с нас !Златкаhttps://www.blogger.com/profile/04547455453960165796noreply@blogger.com