Етикети

авокадо (3) агнешко (8) американска кухня (61) аспержи (3) бадеми (1) банани (1) баница (30) без глутен (28) Бетоловото (15) боровинки (1) броколи (4) бутер тесто (22) българска традиционна кухня (147) великден (3) гарнитура (31) гост (9) гостуване (1) гъби (2) десерт (1) десерти (224) домашно консервиране (6) дребни сладки (37) дулче де лече (3) есен (32) желирано (40) за празник (124) заек (5) закуски (68) запеканка (10) италианска кухня (35) кайма (25) кайсии (9) карамел (2) картофи (22) карфиол (1) кекс (1) кексчета (27) киноа (3) китайска кухня (8) кифлички (13) козунак (11) кокос (11) кремове (42) крок пот (11) круши (10) лесно (137) лимон (1) лимони (1) манго (1) мед (1) меню (1) меню за (1) морски дарове (1) награди (2) напитки (4) нахут (3) Ники готви (9) овес (1) основни ястия (158) паста (21) патица (4) пилешко (51) пити (19) плодове (77) постно (39) праз (12) празник (11) предястие (65) пуйка (1) пътешествие (11) риба (24) рикота (2) с мая (28) салата (15) свинско месо (34) сладкиш (103) сладолед (1) сос(дип) (1) спанак (31) супа (32) суфле (1) тайландска кухня (1) тестени (64) тиква (9) тиквички (19) торта (64) френска кухня (34) хлебопекарна (6) хлебчета (7) череши (11) чиа (3) чийзкейк (24) чия (2) шкембе (1) шоколад (42) ябълки (17) ягоди (33) яйца (7) ястия без месо (47) ястия с пилешко филе (36) ястия с телешко месо (16)

търся в този блог

вторник, 8 юли 2014 г.

Малки банички с кренвирш



Една семпла и много лесно осъществима идея за закуска или просто похапване по всяко време на деня.
Причината за този експеримент отново е моят внук, който ми гостува всяко лято.След мъфините с кренвирши дойде ред и на банички с любимия му колбас! Много ги хареса, ще се правят!

Продукти 
за 4 банички
2 бр. готови кори  Белла или други тънки
30 г масло
1 яйце
1 малък кренвирш
30 г сирене(кашкавал)

Приготвяне


  • Яйцето се разбива, прибавя се сиренето и нарязания на дребно кренвирш.
  • Корите се намазват с мазнина, разрязват се на две и се прегъват.Мажат се отново с маслото  и се поръсват с плънката.
  • Завиват се на рулце и се поставят в тавата, намаслена или застлана с хартия за печене.Отгоре се мажат с мазнината.Може да се поръсят със сусам.
  • Пекат се на 180 С за около 15-20 минути.

3 коментара:

Благодаря ви за отделеното време! Вашите коментари са изключително важни за мен!
* Временно е активирана предварителната проверка на коментарите поради рязко увеличилия се СПАМ.

Не пропускайте новите публикации!

Follow